16/09/2019 16/09/2019 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η Τελετή Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως της 194 Μοίρας Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (MLRS), που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Ράμναλη» στην περιοχή του Λαγκαδά, ενώ παράλληλα τιμήθηκε η γενέθλιος ημέρα της Μοίρας, η οποία εφέτος συμπληρώνει είκοσι έτη από τη συγκρότησή της. Ο εορτασμός ξεκίνησε με την καθιερωμένη Δοξολογία εις την...
16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:02

Τελετή παραλαβής παράδοσης στην 194 Μοίρα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων

Διαδώστε:
Τελετή παραλαβής παράδοσης στην 194 Μοίρα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η Τελετή Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως της 194 Μοίρας Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (MLRS), που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Ράμναλη» στην περιοχή του Λαγκαδά, ενώ παράλληλα τιμήθηκε η γενέθλιος ημέρα της Μοίρας, η οποία εφέτος συμπληρώνει είκοσι έτη από τη συγκρότησή της.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με την καθιερωμένη Δοξολογία εις την οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, και εν συνεχεία ανεγνώσθη η Ημερήσια Διαταγή από τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Πυροβολικού, Ταξίαρχου Ιντζέ Ιωάννου.

Ακολούθησε η Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοικήσεως με απερχόμενο Διοικητή τον Αντισυνταγματάρχη (ΠΒ) κ. Γεώργιο Κώτα και αναλαμβάνοντα τον Αντισυνταγματάρχη (ΠΒ) Κωνσταντίνο Νατούδη.

Κατά την διάρκεια των Τελετών παρέστησαν, ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως, της Περιφέρειας, των Σωμάτων του Στρατού Ξηράς και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιπρόσωποι των Στρατιωτικών Μονάδων που εδρεύουν εις την περιοχή, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, απόστρατοι αξιωματικοί και αρκετός κόσμος, μεταξύ αυτών ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, εκ των ιδρυτών και πρώτος Διοικητής της 194 MLRS.

 

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος μετέφερε προς όλους τους παρισταμένους τις ευχές της Αγίας μας Εκκλησίας, ευχόμενος στον νέο Διοικητή καλή δύναμη στο πολυεύθυνο έργο που αναλαμβάνει, ευχαριστώντας παράλληλα και τον απερχόμενο Διοικητή, για την έως τώρα άψογη συνεργασία καθ΄ όλη την διάρκεια της θητείας του.
Ακολούθησε, ξενάγηση στους χώρους του στρατοπέδου και ενημέρωση για τα οπλικά συστήματα τα οποία φιλοξενούνται εις την Στρατιωτική Μονάδα της 194ης ΜΠΕΠ (MLRS), καθώς επίσης και δεξίωση στο κέντρο ψυχαγωγίας της μονάδος, όπου ακούσθηκαν επίκαιροι λόγοι, προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις, ενώ παρουσιάσθηκε και οπτικοακουστικό υλικό από την έως τώρα δράση της Μοίρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων