17/09/2021 17/09/2021 Τον καθιερωμένο αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα. Ο σεπτός Ποιμενάρχης απευθυνόμενος στους παρισταμένους ευχήθηκε υγεία και φώτιση Θεού, προκειμένου να επιτελούν απρόσκοπτα την ευθυνοφόρο διακονία τους στην απονομή της δικαιοσύνης....
17 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2021 - 18:48

Αγιασμός στα Δικαστήρια παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης

Διαδώστε:
Αγιασμός στα Δικαστήρια παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης

Τον καθιερωμένο αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης απευθυνόμενος στους παρισταμένους ευχήθηκε υγεία και φώτιση Θεού, προκειμένου να επιτελούν απρόσκοπτα την ευθυνοφόρο διακονία τους στην απονομή της δικαιοσύνης.

Στην Ακολουθία παρέστησαν οι Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί της πόλεως, καθώς και οι Δικηγόροι και οι Δικαστικοί Υπάλληλοι.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων