03/10/2019 03/10/2019 Στα γραφεία της Α/θμιας Εκπαιδεύσεως μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως της Αναπληρώτριας Διευθύντριας κ. Σοφίας Παπαδοπούλου. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αγιασμό προς ευλογία όλων των εργαζομένων, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντού Εκπαιδεύσεως κ. Γεωργίου Δοδοντσάκη. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία των μαθητών του 13ου Δημοτικού σχολείου, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Διευθυντή...
03 Οκτωβρίου, 2019 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2019 - 14:23

Αγιασμός στα Γραφεία της Α/Βαθμιας Εκπαίδευσης στη Λάρισα

Διαδώστε:
Αγιασμός στα Γραφεία της Α/Βαθμιας Εκπαίδευσης στη Λάρισα

Στα γραφεία της Α/θμιας Εκπαιδεύσεως μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως της Αναπληρώτριας Διευθύντριας κ. Σοφίας Παπαδοπούλου. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αγιασμό προς ευλογία όλων των εργαζομένων, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντού Εκπαιδεύσεως κ. Γεωργίου Δοδοντσάκη. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία των μαθητών του 13ου Δημοτικού σχολείου, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Διευθυντή τους κ. Αστέριο Σίμο και την καθηγήτρια μουσικής κ. Βασιλική Κωστοπούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων