25/09/2022 28/09/2022 Ο αγιασμός των εγκαινίων του ανακαινισμένου κτιρίου, για την έναρξη λειτουργίας του ως Οικοτροφείου, επί των οδών Κυθήρων και Πρεβέζης, τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρουσία των αρχόντων της πόλεως και πλήθους πιστών. Ο Σεβασμιώτατος, στη σύντομη προσλαλιά του, αναφέρθηκε στην ανάγκη εξεύρεσης χώρων για φιλοξενία φοιτητριών μιας που η...
25 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 13:40

Αγιασμός στη φοιτητική εστία θηλέων της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου

Διαδώστε:
Αγιασμός στη φοιτητική εστία θηλέων της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου

Ο αγιασμός των εγκαινίων του ανακαινισμένου κτιρίου, για την έναρξη λειτουργίας του ως Οικοτροφείου, επί των οδών Κυθήρων και Πρεβέζης, τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρουσία των αρχόντων της πόλεως και πλήθους πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος, στη σύντομη προσλαλιά του, αναφέρθηκε στην ανάγκη εξεύρεσης χώρων για φιλοξενία φοιτητριών μιας που η πόλη υστερεί σε ανάλογους χώρους επιπέδου, απαρίθμησε τις διαδικασίες ανακαίνισης του ήδη υφιστάμενου κτιρίου, έκανε λόγο για τον τρόπο λειτουργίας εφεξής της Φοιτητικής Εστίας Θηλέων, ενώ τόνισε τη διαρκή παρουσία της Μητροπόλεως στις πραγματικές ανάγκες της Λάρισας.

Περαίνοντας τον λόγο του, ο Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος ευχαρίστησαν τόσο τους επισήμους, όσο και τους αδελφούς Χριστιανούς που προσήλθαν για να τιμήσουν με την παρουσία τους την απαρχή της νέας προσπάθειας της Μητροπόλεως και κάλεσε όλους σε κοινή συστράτευση και στήριξη με έργα αγάπης και φροντίδας προς τα νέα κορίτσια που θα ξεκινήσουν εντός ολίγων ημερών να διαμένουν στο καινούριο τους σπίτι.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων