05/10/2022 05/10/2022 Αγιασμός, για την νέα σχολική χρονιά, τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2022, στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» στη Λάρισα. Τον Αγιασμό με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως π. Ιγνάτιος Μουρτζανός, ο οποίος μετέφερε στον Διευθυντή της Σχολής κ. Ιωάννη Μαυρομάτη, στους Καθηγητές και στους μαθητές...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 11:02

Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής “Ο Άγιος Αχίλλιος” στη Λάρισα

Διαδώστε:
Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής “Ο Άγιος Αχίλλιος” στη Λάρισα

Αγιασμός, για την νέα σχολική χρονιά, τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2022, στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» στη Λάρισα.

Τον Αγιασμό με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως π. Ιγνάτιος Μουρτζανός, ο οποίος μετέφερε στον Διευθυντή της Σχολής κ. Ιωάννη Μαυρομάτη, στους Καθηγητές και στους μαθητές τις θερμές πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και τους καλωσόρισε όλους σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα, ευχόμενος καλή δύναμη στο έργο της σπουδής και μαθητείας της ιεράς Ψαλτικής Τέχνης.

Με τη σειρά του ο Διευθυντής της Σχολής, αφού ευχαρίστησε στο πρόσωπο του π. Ιγνατίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο για όλη την αγάπη, μέριμνα και φροντίδα, κάλεσε όλους τους μαθητές να σπουδάσουν την ιερά τέχνη με συνέπεια, επιμονή, υπομονή και εμπιστοσύνη στους καλούς δασκάλους τους, οι οποίοι με μεγάλη αγάπη και περισσή προθυμία συνεχίζουν την παράδοση των προκατόχων τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων