31/10/2021 31/10/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της συνοικίας Νέας Σμύρνης Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Λαμβάνοντας αφορμή από την Ευαγγελική περικοπή του κατά Λουκά Ευαγγελίου, ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον πλούτο και την έναντί του στάση των ανθρώπων καθώς και στην...
31 Οκτωβρίου, 2021 - 22:05
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2021 - 19:57

Αξίζει μόνον ότι μπορεί να μας ακολουθήσει πέραν του τάφου

Διαδώστε:
Αξίζει μόνον ότι μπορεί να μας ακολουθήσει πέραν του τάφου

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της συνοικίας Νέας Σμύρνης Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Λαμβάνοντας αφορμή από την Ευαγγελική περικοπή του κατά Λουκά Ευαγγελίου, ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον πλούτο και την έναντί του στάση των ανθρώπων καθώς και στην προοπτική της αιωνιότητας όπου αξίζει μόνο ότι μπορεί να μας ακολουθήσει πέραν του τάφου. Προ της απολύσεως ο Ποιμενάρχης συνεχάρη τους ιερείς, το ενοριακό και το φιλόπτωχο συμβούλιο και το προσωπικό του ναού για την εύρυθμη λειτουργία της ενορίας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων