01/07/2021 01/07/2021 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων του ομώνυμου χωρίου, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Ποιμενάρχης μας στο κήρυγμά του τόνισε ότι αυτό που οι Απόστολοι κήρυξαν και δίδαξαν, οι Άγιοι και Θαυματουργοί Ανάργυροι το έκαναν πράξη. Πράξεις αγάπης αναργύρως προς τους πάσχοντες αδερφούς. Γι’ αυτό και...
01 Ιουλίου, 2021 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2021 - 9:40

“Αυτό που δίδαξαν οι Απόστολοι οι Άγιοι Ανάργυροι το έκαναν πράξη”

Διαδώστε:
“Αυτό που δίδαξαν οι Απόστολοι οι Άγιοι Ανάργυροι το έκαναν πράξη”

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων του ομώνυμου χωρίου, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Ποιμενάρχης μας στο κήρυγμά του τόνισε ότι αυτό που οι Απόστολοι κήρυξαν και δίδαξαν, οι Άγιοι και Θαυματουργοί Ανάργυροι το έκαναν πράξη. Πράξεις αγάπης αναργύρως προς τους πάσχοντες αδερφούς. Γι’ αυτό και η Εκκλησία μας τιμά ιδιαίτερα τους Αγίους Ανάργυρους Ιατρούς οι οποίοι τήρησαν τον νόμο της αγάπης, αυτού που καλούμαστε και εμείς να κάνουμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων