04/05/2019 04/05/2019 Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μνήμης του προστάτου του Στρατού Ξηράς, Μεγαλοµάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.  Αρχικά τελέστηκε ∆οξολογία στον χώρο του Ηρώου του Στρατοπέδου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, αναγνώστηκε η Ηµερήσια ∆ιαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ, ενώ ακολούθως, ο ∆ιοικητής...
04 Μαΐου, 2019 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2019 - 10:33

Δοξολογία τελέστηκε στην 1η Στρατιά στη Λάρισα

Διαδώστε:
Δοξολογία τελέστηκε στην 1η Στρατιά στη Λάρισα

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μνήμης του προστάτου του Στρατού Ξηράς, Μεγαλοµάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.  Αρχικά τελέστηκε ∆οξολογία στον χώρο του Ηρώου του Στρατοπέδου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, αναγνώστηκε η Ηµερήσια ∆ιαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ, ενώ ακολούθως, ο ∆ιοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Φλώρος κατέθεσε στεφάνι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων