02/04/2019 02/04/2019 Η παράδοση δύο Ιατρικών Μηχανημάτων στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρμενίου πραγματοποιήθηκε, σήμερα από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, προς ενίσχυση των δυνατοτήτων του Περιφερειακού Ιατρείου, το οποίο ο Σεβασμιώτατος εγκαινίασε στις αρχές του Ιανουαρίου. Η εν λόγω δωρεά πραγματοποιήθηκε κατόπιν αποφάσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και βαρύνει το κεφάλαιο Δ14 «Υπέρ...
02 Απριλίου, 2019 - 22:24

Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρμενίου από τη Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρμενίου από τη Μητρ. Λαρίσης

Η παράδοση δύο Ιατρικών Μηχανημάτων στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρμενίου πραγματοποιήθηκε, σήμερα από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, προς ενίσχυση των δυνατοτήτων του Περιφερειακού Ιατρείου, το οποίο ο Σεβασμιώτατος εγκαινίασε στις αρχές του Ιανουαρίου. Η εν λόγω δωρεά πραγματοποιήθηκε κατόπιν αποφάσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και βαρύνει το κεφάλαιο Δ14 «Υπέρ Κοινωφελών Ιδρυμάτων» του προϋπολογισμού της Ιεράς Μητροπόλεως.
Η παράδοση των δύο ιατρικών οργάνων, ενός καρδιογράφου με μόνιτορ και ενός ημιαυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, πραγματοποιήθηκε εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως από τον Αρχιερατικό Προϊστάμενο Αρμενίου, Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μπαταγκιώνη και παρελήφθη από τον Ιατρό του Π.Ι. Αρμενίου κ. Ιωάννη Τσάτσο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων