25/01/2022 25/01/2022 Στην αίθουσα του «Επιουσίου» της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε χθες, 24 Ιανουαρίου 2022, η κοπή της βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» της Ιεράς  Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μίλησε πατρικώς και συνεχάρη τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής για...
25 Ιανουαρίου, 2022 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2022 - 14:24

Έκοψε τη βασιλόπιτα η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής “Ο Άγιος Αχίλλιος”

Διαδώστε:
Έκοψε τη βασιλόπιτα η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής “Ο Άγιος Αχίλλιος”

Στην αίθουσα του «Επιουσίου» της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε χθες, 24 Ιανουαρίου 2022, η κοπή της βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» της Ιεράς  Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μίλησε πατρικώς και συνεχάρη τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής για τον ζήλο που επιδεικνύουν, καθώς και τον Διευθυντή της Σχολής κ. Ιωάννη Μαυρομάτη με τους Καθηγητές για τις προσπάθειες και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν.

Παράλληλα, με την ευλογία του Επισκόπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας και στα παραρτήματα της Σχολής στη Γιάννουλη, στον Τύρναβο, στη Νίκαια και στο Στεφανοβίκειο, όπου οι εκεί προϊστάμμενοι των ναών μετέφεραν τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για μία νέα χρόνια δημιουργική και ευλογημένη.

Παράρτημα Τυρνάβου

Παράρτημα Γιαννούλη

Παράρτημα Νικαίας

Παράρτημα Στεφανοβικείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων