23/11/2021 23/11/2021 Στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου του Στρατοπέδου 361 ΠΑΠ (Προκεχωρημένη Αποθήκη Πυρομαχικών) Συκουρίου χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό το Σάββατο ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Ιερέας της 1ης Στρατιάς, Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς, ενώ το αναλόγιο διακόνησαν αξιωματικοί του στρατοπέδου Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην εορτή...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 12:00

Εόρτασαν την Υπέρμαχο Στρατηγό στο στρατόπεδο της 361 ΠΑΠ στο Συκούριο

Διαδώστε:
Εόρτασαν την Υπέρμαχο Στρατηγό στο στρατόπεδο της 361 ΠΑΠ στο Συκούριο

Στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου του Στρατοπέδου 361 ΠΑΠ (Προκεχωρημένη Αποθήκη Πυρομαχικών) Συκουρίου χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό το Σάββατο ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Ιερέας της 1ης Στρατιάς, Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς, ενώ το αναλόγιο διακόνησαν αξιωματικοί του στρατοπέδου

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην εορτή των Εισοδίων ως την εορτή της προετοιμασίας της Υπεραγίας Θεοτόκου για να τελεσιουργήσει το μεγάλο γεγονός της Σαρκώσεως του Θείου Λόγου, αφήνοντάς μας μέτρο και παράδειγμα να προετοιμαζόμαστε για τα μεγάλα γεγονότα της ζωής μας για τις ευθύνες και υποχρεώσεις που θα αναλάβουμε.

Προ της απολύσεως ο Ποιμενάρχης ευχήθηκε στους Αξιωματικούς και το πολιτικό προσωπικό η Υπέρμαχος Στρατηγός να ευλογεί τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και να τις σκέπει.

Στο τέλος ο διοικητής προσέφερε στον Μητροπολίτη ένα ενθύμιο σε ανάμνησή της επίσκεψής του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων