03/02/2021 03/02/2021 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον Εσπερινό, ο οποίος τελέστηκε προς τιμή των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων. Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου και κάλεσε όλους τους εργαζομένους να συνεχίζουν να εργάζονται...
03 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:31
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2021 - 22:36

Εσπερινός για τους εργαζομένους στους παιδικούς σταθμούς

Διαδώστε:
Εσπερινός για τους εργαζομένους στους παιδικούς σταθμούς

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον Εσπερινό, ο οποίος τελέστηκε προς τιμή των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων.

Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου και κάλεσε όλους τους εργαζομένους να συνεχίζουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο, να προσπαθούν να βοηθούν στην κοινωνικοποίηση των παιδιών και να αισθάνονται ευλογημένοι που συναναστρέφονται με την παιδική, αθώα και αγνή ηλικία, ενώ συνεχάρη την υπεύθυνη των παιδικών σταθμών και των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Λαρισαίων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Προ της απολύσεως, τελέστηκε η ακολουθία της αρτοκλασίας και ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, μοίρασε αναμνηστικά ενθύμια και ευχήθηκε σε όλους να έχουν την ευλογία του θεοδόχου Αγίου Συμεών στη ζωή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων