08/09/2021 08/09/2021 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο Γενέθλιο της Παναγίας ως προϊόν προσευχής και ενάρετης ζωής των γονέων Της. Υπενθύμισε ότι η παρελθούσα χρονιά ήταν χρονιά δοκιμασίας για τον Τύρναβο και ευχήθηκε...
08 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2021 - 10:51

Εσπερινός του γενεθλίου της Θεοτόκου στη Μητρόπολη Τυρνάβου

Διαδώστε:
Εσπερινός του γενεθλίου της Θεοτόκου στη Μητρόπολη Τυρνάβου

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο Γενέθλιο της Παναγίας ως προϊόν προσευχής και ενάρετης ζωής των γονέων Της. Υπενθύμισε ότι η παρελθούσα χρονιά ήταν χρονιά δοκιμασίας για τον Τύρναβο και ευχήθηκε το νέο εκκλησιαστικό έτος που τώρα ξεκίνησε να είναι γεμάτο από την χάρη της Παναγίας μας.

Προ της απολύσεως τελέσθηκε περιφορά της εικόνας της Θεοτόκου πέριξ του Ιερού Ναού, στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε την προαγωγή του μέχρι τώρα προϊσταμένου του Ιερού Ναού, Αρχιμ. κ. Βησσαρίωνος Μπλέτσα, σε Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσίασε δε τον νέο προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. κ. Τιμόθεο Τάσιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων