27/05/2019 27/05/2019 Με κεντρικό σύνθημα “5′ λεπτά από το χρόνο σου είναι ικανά να σώσουν μια ζωή” η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου διοργανώνει εθελοντική Αιμοδοσία στον Ιερό Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης τη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρεται, μεταξύ άλλων, “Παρακαλούνται όλοι οι υγιείς άνθρωποι από 18 έως 60 ετών, και...
27 Μαΐου, 2019 - 22:20
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2019 - 22:15

Εθελοντική αιμοδοσία από τη Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Εθελοντική αιμοδοσία από τη Μητρ. Λαρίσης

Με κεντρικό σύνθημα “5′ λεπτά από το χρόνο σου είναι ικανά να σώσουν μια ζωή” η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου διοργανώνει εθελοντική Αιμοδοσία στον Ιερό Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης τη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρεται, μεταξύ άλλων, “Παρακαλούνται όλοι οι υγιείς άνθρωποι από 18 έως 60 ετών, και ειδικότερα όλοι οι νέοι της τοπικής μας Εκκλησίας, να προσέλθουν και να προσφέρουν μία φιάλη αίματος, το οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες στη χώρα μας είναι πολύτιμο. 5′ λεπτά από το χρόνο σου είναι ικανά να σώσουν μια ζωή” σημειώνεται χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων