22/10/2020 22/10/2020 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον εσπερινό της αγρυπνίας της εορτής του Αγίου Ιακώβου του αδελφοθέου. Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στον εορταζόμενο Άγιο και στο ιεραποστολικό του έργο, ενώ προ της απολύσεως του εσπερινού, ευχήθηκε στον εφημέριο του ναού...
22 Οκτωβρίου, 2020 - 22:58
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 23:11

«Γέγονας Ιάκωβε, Θεόπνευστον Όργανον…»

Διαδώστε:
«Γέγονας Ιάκωβε, Θεόπνευστον Όργανον…»

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον εσπερινό της αγρυπνίας της εορτής του Αγίου Ιακώβου του αδελφοθέου.

Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στον εορταζόμενο Άγιο και στο ιεραποστολικό του έργο, ενώ προ της απολύσεως του εσπερινού, ευχήθηκε στον εφημέριο του ναού π. Ιάκωβο Καλκούλη να μοιάσει στον προστάτη του Άγιο και να παραμείνει διάκονος των θείων Μυστηρίων.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων