19/10/2021 19/10/2021 Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, όπου η αγία Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Ιωάννου του Μονεμβασιώτου, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας, κάτω από τον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων. Επίσης, κατά την διάρκεια του εορταστικού προγράμματος, θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του Αγίου Ιωάννου Μονεμβασιώτου,...
19 Οκτωβρίου, 2021 - 22:07

Η εορτή του Αγίου Ιωάννου Μονεμβασιώτου στη Λάρισα

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ιωάννου Μονεμβασιώτου στη Λάρισα

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, όπου η αγία Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Ιωάννου του Μονεμβασιώτου, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας, κάτω από τον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων. Επίσης, κατά την διάρκεια του εορταστικού προγράμματος, θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του Αγίου Ιωάννου Μονεμβασιώτου, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 στις 18:00 θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

Ανήμερα της εορτής το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου στις 7:30π.μ. θα λάβει χώρα Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 4μ.μ. θα τελεστεί Εσπερινός, Ιερά Παράκληση και τελετή του Υψώματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στις 18:00 μ.μ.: Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 7:30 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 16:00 μ.μ : Εσπερινός Ιερά Παράκλησις και τελετή του Υψώματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων