04/06/2021 04/06/2021 Την Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 στις 8 το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η Ιερά Παράκληση αποτελεί πνευματική προσπάθεια συμπαράστασης...
04 Ιουνίου, 2021 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 21:03

Η Λάρισα προσεύχεται για τους μαθητές των Πανελληνίων

Διαδώστε:
Η Λάρισα προσεύχεται για τους μαθητές των Πανελληνίων

Την Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021 στις 8 το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η Ιερά Παράκληση αποτελεί πνευματική προσπάθεια συμπαράστασης της Ιεράς Μητροπόλεως προς όλους τους υποψηφίους και τις οικογένειες τους.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο, με αφορμή τις Πανελλαδικές Εξετάσεις των παιδιών, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λαρίσης (παλαιό κοιμητήριο) τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, την Τετάρτη 16 Ιουνίου, την Παρασκευή 18 Ιουνίου και Τρίτη 22 Ιουνίου, από 7.30 έως 9.30 π.μ. θα τελείται Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων