15/09/2021 15/09/2021 Στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Βησσαρίωνος Αρχιεπισκόπου και Συμπολιούχου της πόλεως Λαρίσης χοραστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον βίο και τα έργα του Προστάτου Αγίου. Προ της απολύσεως ο Ποιμενάρχης  συνεχάρη τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεώς Πανοσ....
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:39

Η Λάρισα τιμά τον συμπολιούχο της Άγιο Βησσαρίωνα

Διαδώστε:
Η Λάρισα τιμά τον συμπολιούχο της Άγιο Βησσαρίωνα

Στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Βησσαρίωνος Αρχιεπισκόπου και Συμπολιούχου της πόλεως Λαρίσης χοραστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον βίο και τα έργα του Προστάτου Αγίου.

Προ της απολύσεως ο Ποιμενάρχης  συνεχάρη τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεώς Πανοσ. Αρχιμ. κ. Ιγνάτιο Μουρτζανό για την άρτια διοργάνωση της πανηγύρεως του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου και ευχήθηκε στους προσκυνητές την ευλογία του συμπολιούχου Αγίου στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων