22/10/2021 22/10/2021 Πανηγυρικά εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης η μνήμη του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου του εκ Γουβών της Μονεμβασίας. Η Ενορία των Αγίων Τεσσαράκοντα έχει Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου στο υπόγειο του Ναού, όπως επίσης κατέχει και τμήμα του σεβασμίου λειψάνου του. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 12:22

Η μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρα Ιωάννη στη Λάρισα

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρα Ιωάννη στη Λάρισα

Πανηγυρικά εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης η μνήμη του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου του εκ Γουβών της Μονεμβασίας. Η Ενορία των Αγίων Τεσσαράκοντα έχει Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου στο υπόγειο του Ναού, όπως επίσης κατέχει και τμήμα του σεβασμίου λειψάνου του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό. Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης με αφορμή τον λόγο του Κυρίου «εμίσησάν με δωρεάν», αναφέρθηκε στον παραλογισμό των ανθρώπων να μισούν τον Θεό και τους ανθρώπους του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων