24/05/2019 24/05/2019 Tην Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 στις 9:00 το βράδυ η παιδική χορωδία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης σε συνεργασία‭ ‬με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο των μουσικών στο δρόμο που έχει καθιερώσει, θα ερμηνεύσει στην πλατεία Ταχυδρομείου στην Λάρισα μπροστά από την Ιατρική σχολή, έντεχνα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του κ. Νικολάου Οικονόμου...
24 Μαΐου, 2019 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2019 - 13:36

Στην Πλατεία Ταχυδρομείου η Παιδική Χορωδία Του Αγίου Νικολάου Λαρίσης

Διαδώστε:
Στην Πλατεία Ταχυδρομείου η Παιδική Χορωδία Του Αγίου Νικολάου Λαρίσης

Tην Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 στις 9:00 το βράδυ η παιδική χορωδία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης σε συνεργασία‭ ‬με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο των μουσικών στο δρόμο που έχει καθιερώσει, θα ερμηνεύσει στην πλατεία Ταχυδρομείου στην Λάρισα μπροστά από την Ιατρική σχολή, έντεχνα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του κ. Νικολάου Οικονόμου συνοδεύουν στο πιάνο η κα Ιωάννα Σιοπούδη, στο μπουζούκι ο κ. Αθανάσιος Κατσαρός και ο Μηνάς Σιμιτσής και στα κρουστά ο Αλέξανδρος Σιμόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων