03/08/2019 03/08/2019   Την Παρασκευή το απόγευμα, στις 2 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρίτσας. Στον περικαλλή Ναό, από τον οποίο ο καθείς ατενίζει το Αιγαίο πέλαγος και το Αγιώνυμο Όρος, πολλοί χωριανοί αλλά και παραθερίζοντες στα παράλια του Ν. Λαρίσης...
03 Αυγούστου, 2019 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2019 - 15:52

Η Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Καρίτσα Λαρίσης

Διαδώστε:
Η Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Καρίτσα Λαρίσης

  Την Παρασκευή το απόγευμα, στις 2 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρίτσας.

Στον περικαλλή Ναό, από τον οποίο ο καθείς ατενίζει το Αιγαίο πέλαγος και το Αγιώνυμο Όρος, πολλοί χωριανοί αλλά και παραθερίζοντες στα παράλια του Ν. Λαρίσης υποδέχθηκαν τον σεπτό  Ποιμενάρχη και όλοι μαζί έψαλλαν και ύμνησαν την Παναγία Μητέρα μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων