12/03/2021 12/03/2021 Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ξάνθης και Περιθωρίου κ. Παντελεήμων και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους για τις δοκιμασίες που βιώνει η Μητρόπολη από τον εγκέλαδο. Οι Ιεράρχες της Θράκης επισκέφθηκαν τις δοκιμαζόμενες περιοχές του Δήμου Τυρνάβου, είχαν θερμή επικοινωνία με τον Δήμαρχο...
12 Μαρτίου, 2021 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2021 - 20:34

Ιεράρχες της Θράκης στη σεισμόπληκτη Μητρόπολη Λαρίσης

Διαδώστε:
Ιεράρχες της Θράκης στη σεισμόπληκτη Μητρόπολη Λαρίσης

Οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ξάνθης και Περιθωρίου κ. Παντελεήμων και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους για τις δοκιμασίες που βιώνει η Μητρόπολη από τον εγκέλαδο.

Οι Ιεράρχες της Θράκης επισκέφθηκαν τις δοκιμαζόμενες περιοχές του Δήμου Τυρνάβου, είχαν θερμή επικοινωνία με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Κόκκουρα, ενημερώθηκαν από τον Σεβασμιώτατο για τις ζημιές που προκλήθηκαν στους ιστορικούς μας Ναούς και δήλωσαν τη συναντίληψη τους, τη συμπάθεια τους, ευχόμενοι την ταχεία αποκατάσταση των θλιβερών επιπτώσεων από τον σεισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων