14/11/2019 14/11/2019 Η Ιερατική Σύναξη της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, για τον μήνα Νοέμβριο, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, αρχικά, μίλησε στους κληρικούς για το ζήτημα του μεταναστευτικού και του προσφυγικού, θέματα τα οποία κυριαρχούν στην σημερινή κοινωνία, κάνοντας μία λεπτομερή ενημέρωση ώστε να γνωρίζουν οι πατέρες...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 20:48

Ιερατική Σύναξη Νοεμβρίου στην ΙΜ Λαρίσης

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη Νοεμβρίου στην ΙΜ Λαρίσης

Η Ιερατική Σύναξη της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, για τον μήνα Νοέμβριο, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, αρχικά, μίλησε στους κληρικούς για το ζήτημα του μεταναστευτικού και του προσφυγικού, θέματα τα οποία κυριαρχούν στην σημερινή κοινωνία, κάνοντας μία λεπτομερή ενημέρωση ώστε να γνωρίζουν οι πατέρες τις θέσεις της Εκκλησίας απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους, τονίζοντας ότι αυτά τα θέματα είναι καθαρά πολιτικά.

Κατόπιν έκανε διάφορες ανακοινώσεις που αφορούν τα ποιμαντικά καθήκοντα των κληρικών, τους ενημέρωσε για τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και τους διένειμε το δεύτερο τεύχος του περιοδικού ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ, η παρουσίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 11:30, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων