07/06/2022 08/06/2022 Ιερατική σύναξη συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, για τον μήνα Ιούνιο, στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Τυρνάβου. Ο Σεβασμιώτατος αρχικά, παρουσίασε σε όλους τους αδελφούς κληρικούς τον νέο Άγιο της τοπικής Εκκλησίας, Νεομάρτυρα Άγιο Γεώργιο τον Τυρναβίτη (+1809), ενώ ακολούθως, αναφέρθηκε σε δράσεις στον χώρο της νεότητας και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες...
07 Ιουνίου, 2022 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2022 - 1:59

Ιερατική σύναξη στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Τυρνάβου

Διαδώστε:
Ιερατική σύναξη στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Τυρνάβου

Ιερατική σύναξη συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, για τον μήνα Ιούνιο, στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Τυρνάβου.

Ο Σεβασμιώτατος αρχικά, παρουσίασε σε όλους τους αδελφούς κληρικούς τον νέο Άγιο της τοπικής Εκκλησίας, Νεομάρτυρα Άγιο Γεώργιο τον Τυρναβίτη (+1809), ενώ ακολούθως, αναφέρθηκε σε δράσεις στον χώρο της νεότητας και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες για την καλοκαιρινή περίοδο.

Τέλος, συνεχάρη την αδελφότητα της Ιεράς Μονής και ιδιαιτέρως, τον π. Ιάκωβο και τον π. Τιμόθεο που καθημερινά κοπιάζουν για να επαναφέρουν στο πρότερο κάλλος το Καθολικό του Μοναστηριού και τον περιβάλλοντα χώρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων