02/09/2021 02/09/2021 Με ευχαριστήρια παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο με αφορμή τη συμπλήρωση εκατόν-σαράντα ετών από την απελευθέρωση της Λάρισας τίμησε κλήρος και λαός το σημαντικό αυτό γεγονός την Τρίτη 31 Αυγούστου, κατόπιν εντολής και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Παράκληση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, ενώ...
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2021 - 14:21

ΛΑΡΙΣΑ: Τίμησαν τα Ελευθέρια με παράκληση στην Παναγία

Διαδώστε:
ΛΑΡΙΣΑ: Τίμησαν τα Ελευθέρια με παράκληση στην Παναγία

Με ευχαριστήρια παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο με αφορμή τη συμπλήρωση εκατόν-σαράντα ετών από την απελευθέρωση της Λάρισας τίμησε κλήρος και λαός το σημαντικό αυτό γεγονός την Τρίτη 31 Αυγούστου, κατόπιν εντολής και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Παράκληση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, ενώ παρακλήσεις τελέστηκαν σε όλους τους ναούς της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, με κείμενό του, είχε εκφράσει τον προβληματισμό του καθώς τη σημαντική αυτή ημέρα για τη Λάρισα επέλεξαν ορισμένοι να περιφέρουν την κούκλα ΑΜΑΛ στους δρόμους της Λάρισας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων