17/03/2021 17/03/2021 Με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου προχώρησε στην κυκλοφορία ειδικού τηλεοπτικού σποτ, καθώς και σχετικών αφισών προκειμένου να τιμηθούν οι Νεομάρτυρες και οι Λόγιοι της Θεσσαλίας. Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, αναφέρθηκε στα...
17 Μαρτίου, 2021 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2021 - 20:50

ΛΑΡΙΣΑ: Το τηλεοπτικό σποτ της Μητρόπολης για το 1821

Διαδώστε:
ΛΑΡΙΣΑ: Το τηλεοπτικό σποτ της Μητρόπολης για το 1821

Με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου προχώρησε στην κυκλοφορία ειδικού τηλεοπτικού σποτ, καθώς και σχετικών αφισών προκειμένου να τιμηθούν οι Νεομάρτυρες και οι Λόγιοι της Θεσσαλίας.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, αναφέρθηκε στα παρουσιαζόμενα πρόσωπα και τη συμβολή τους στο νέο Ελληνισμό, ενώ ευχαρίστησε τους συντελεστές-συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως, τόσο τους εντός Λαρίσης όσο και εκείνους της Ελληνικής Διασποράς στην Αυστραλία και στη Μεγάλη Βρεττανία, η διαδικτυακή συνεργασία των οποίων απέδωσε ένα καλαίσθητο και πνευματικό αποτέλεσμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων