04/03/2023 04/03/2023 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης χοροστάτησε στην Ακοκουθία των Α’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην Παναγία ως κοινή μητέρα όλων μας η οποία βιώνοντας τον υπέρτατο πόνο στη ρίζα Του Σταυρού από όπου έβλεπε τον Υιό...
04 Μαρτίου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2023 - 19:19

Λαρίσης Ιερώνυμος: “Εμπιστευόμαστε τις ψυχές όσων άδικα έφυγαν στην Παναγία”

Διαδώστε:
Λαρίσης Ιερώνυμος: “Εμπιστευόμαστε τις ψυχές όσων άδικα έφυγαν στην Παναγία”

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης χοροστάτησε στην Ακοκουθία των Α’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην Παναγία ως κοινή μητέρα όλων μας η οποία βιώνοντας τον υπέρτατο πόνο στη ρίζα Του Σταυρού από όπου έβλεπε τον Υιό Της να πάσχει αδίκως μπορεί και κατανοεί τον πόνο της κάθε μάνας και είναι η μόνη που μπορεί με τη χάρη Της να καταργήσει την κατάρα του πόνου και του θανάτου και να τα μεταστρέψει σε Αναστάσιμη χαρά χαρίζοντας παρηγοριά και κουράγιο.

Στα χέρια Της εμπιστευόμαστε τις ψυχές όσων άδικα έφυγαν από ανάμεσα μας στο δυστύχημα των Τεμπών και σε αυτήν προσευχόμαστε για να βρουν την δύναμη να αντέξουν οι συγγενείς των θυμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων