28/07/2021 28/07/2021 Στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος, του Ιερού Ησυχαστηρίου της Παναγίας Γλυκοφιλούσης Ραψάνης , χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, την Τρίτη 27 Ιουλίου. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του με αφορμή την απεικόνιση του Αγίου Παντελεήμονος στην εικόνα του να κρατάει φάρμακα της εποχής για να...
28 Ιουλίου, 2021 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2021 - 14:50

Λαρίσης Ιερώνυμος: Σεβασμός στα επιτεύγματα της επιστήμης

Διαδώστε:
Λαρίσης Ιερώνυμος: Σεβασμός στα επιτεύγματα της επιστήμης

Στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος, του Ιερού Ησυχαστηρίου της Παναγίας Γλυκοφιλούσης Ραψάνης , χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, την Τρίτη 27 Ιουλίου.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του με αφορμή την απεικόνιση του Αγίου Παντελεήμονος στην εικόνα του να κρατάει φάρμακα της εποχής για να θεραπεύει, μίλησε για το σεβασμό που πρέπει να υπάρχει έναντι των επιτευγμάτων της επιστήμης και μάλιστα της ιατρικής.

Προ του Δι’ ευχών ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στην Καθηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου γερόντισσα Μαρία και στη συνοδεία της αλλά και στους παρευρισκόμενους πιστούς ο Άγιος Ανάργυρος Ιατρός να τους χαρίζει έτη πολλά με υγεία. Την Πανήγυρη του Ιερού Ησυχαστηρίου τίμησαν ο Επιτελάρχης του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ιωάννης Παπαναγνώστου και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων