17/09/2019 17/09/2019 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Μαρτύρων Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμα του, αφού πρωτίστως ανέλυσε τον Ευαγγελικό Λόγο «Πας όστις ομολογήσει εν εμοί έμπροσθεν των ανθρώπων…» τόνισε την αξία της ομολογίας και της προσευχής στη ζωή μας, φέρνοντας...
17 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2019 - 20:18

Μητρ.Λαρίσης: “Μεγάλη η αξία της ομολογίας και της προσευχής στη ζωή μας”

Διαδώστε:
Μητρ.Λαρίσης: “Μεγάλη η αξία της ομολογίας και της προσευχής στη ζωή μας”

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Μαρτύρων Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμα του, αφού πρωτίστως ανέλυσε τον Ευαγγελικό Λόγο «Πας όστις ομολογήσει εν εμοί έμπροσθεν των ανθρώπων…» τόνισε την αξία της ομολογίας και της προσευχής στη ζωή μας, φέρνοντας ως παράδειγμα τις εορταζόμενες Αγίες και ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς να μιμηθούν την ορθόδοξη στάση τους και να την εφαρμόσουν στην καθημερινότητα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων