29/06/2020 29/06/2020 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, σήμερα 29 Ιουνίου 2020, ανήμερα της εορτής των Αγίων. Κατά τη διάρκεια της Θείας Ευχαριστίας, ο Σεβασμιώτατος, τέλεσε την εις Πρεσβύτερο χειροτονία του π. Βασιλείου Τζιόλα. Απευθυνόμενος ο Σεβασμιώτατος προς τον νέο Ιερέα, στάθηκε ιδιαίτερα...
29 Ιουνίου, 2020 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2020 - 20:13

“Να σηκώνεις τον βαρύ Σταυρό της Ιεροσύνης”

Διαδώστε:
“Να σηκώνεις τον βαρύ Σταυρό της Ιεροσύνης”

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, σήμερα 29 Ιουνίου 2020, ανήμερα της εορτής των Αγίων. Κατά τη διάρκεια της Θείας Ευχαριστίας, ο Σεβασμιώτατος, τέλεσε την εις Πρεσβύτερο χειροτονία του π. Βασιλείου Τζιόλα.

Απευθυνόμενος ο Σεβασμιώτατος προς τον νέο Ιερέα, στάθηκε ιδιαίτερα στις κακουχίες και τους σταυρούς που σήκωσε στη ζωή του ο Απόστολος Παύλος και τον παρότρυνε: “να σηκώνεις και ο ίδιος τον βαρύ Σταυρό της Ιεροσύνης ώστε να καταστείς ένας άξιος λειτουργός των Μυστηρίων”.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων