17/09/2019 17/09/2019 Στον πανηγυρικό Εσπερινό, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Μαρτύρων Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμα του αφού έκανε εκτενή αναφορά στη ζωή των εορταζουσών Αγίων, μίλησε για την αξία του μαρτυρίου στη ζωή μας. Ακολούθησε η ιερά λιτανεία στους...
17 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2019 - 10:53

Ο Μητρ.Λαρίσης στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λαρίσης στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας

Στον πανηγυρικό Εσπερινό, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Μαρτύρων Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμα του αφού έκανε εκτενή αναφορά στη ζωή των εορταζουσών Αγίων, μίλησε για την αξία του μαρτυρίου στη ζωή μας. Ακολούθησε η ιερά λιτανεία στους δρόμους της ενορίας, ενώ προ της απολύσεως ο σεπτός μας Ποιμενάρχης επαίνεσε όλο το ποίμνιο για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε να ανεγερθεί και ο υπέργειος ναός προς τιμή των Αγίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων