02/09/2019 02/09/2019 Με κάθε επισημότητα κορυφώθηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν επ’ ευκαιρία της επετείου της Απελευθερώσεως εκ του Οθωμανικού Ζυγού στην πόλη της Λάρισας. Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού και τέλεσε την Επίσημη Δοξολογία για την απελευθέρωση της...
02 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2019 - 12:04

Ο Μητρ. Λαρίσης συμμετείχε στους εορτασμούς για τα Ελευθέρια της Λάρισας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λαρίσης συμμετείχε στους εορτασμούς για τα Ελευθέρια της Λάρισας

Με κάθε επισημότητα κορυφώθηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν επ’ ευκαιρία της επετείου της Απελευθερώσεως εκ του Οθωμανικού Ζυγού στην πόλη της Λάρισας.

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού και τέλεσε την Επίσημη Δοξολογία για την απελευθέρωση της πόλεως.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε εντός του ναού από τον κ. Σπυρίδωνα Μπαρμπούτη, καθηγητή Φυσικής.

Στην συνέχεια ο Ποιμενάρχης τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στο ειδικό μνημείο έξωθεν του Ιερού Ναού, όπου πραγματοποιήθηκε και η κατάθεση στεφάνων από φορείς της πόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων