10/08/2022 10/08/2022 Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος το απόγευμα της Τρίτης, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Ακολουθία της Μεγάλης Παράκλησης προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο ηθικό μεγαλείο της Παναγίας, το οποίο απετέλεσε την αιτία της δόξης της και...
10 Αυγούστου, 2022 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2022 - 10:35

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για το ηθικό μεγαλείο της Παναγίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης για το ηθικό μεγαλείο της Παναγίας

Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος το απόγευμα της Τρίτης, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό και στην Ακολουθία της Μεγάλης Παράκλησης προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο ηθικό μεγαλείο της Παναγίας, το οποίο απετέλεσε την αιτία της δόξης της και το αντιπαρέβαλε με την ηθική κατάπτωση της σύγχρονης κοινωνίας που αποτελεί την αφορμή των προβλημάτων μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων