13/02/2023 13/02/2023 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα το απόγευμα στο «Φρούριο» το Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας, παρουσία πλήθους επισήμων, πολιτικών και εκπρόσωπων φορέων, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος στη σύντομη προσλαλιά συνεχάρη την πρόεδρο του Λυκείου...
13 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2023 - 12:28

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης σε εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων: “Συνεχίστε να παράγετε πολιτισμό…”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης σε εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων: “Συνεχίστε να παράγετε πολιτισμό…”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα το απόγευμα στο «Φρούριο» το Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας, παρουσία πλήθους επισήμων, πολιτικών και εκπρόσωπων φορέων, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος στη σύντομη προσλαλιά συνεχάρη την πρόεδρο του Λυκείου κα Βάσω Παπαγιάννη και τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Δημήτρη Τσιπλακούλη και τους παρότρυνε να συνεχίζουν να προσφέρουν στον πολιτισμό της πόλης μας μέσω των δράσεων τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων