30/03/2023 30/03/2023 Στη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειακού Διοικητού κ. Νικολάου Μητσογιάννη. Ο Ποιμενάρχης μίλησε σχετικώς στους αξιωματικούς της πυροσβεστικής, τους συνεχάρη για το θέμα αντιμετώπισης του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και τους ευχαρίστησε για την προσφορά και τη θυσία τους. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο...
30 Μαρτίου, 2023 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 13:52

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

Στη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειακού Διοικητού κ. Νικολάου Μητσογιάννη.

Ο Ποιμενάρχης μίλησε σχετικώς στους αξιωματικούς της πυροσβεστικής, τους συνεχάρη για το θέμα αντιμετώπισης του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και τους ευχαρίστησε για την προσφορά και τη θυσία τους.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Ευάγγελος Φαλάρας, Συντονιστής Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων