26/06/2022 27/06/2022 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τελέστηκε το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, ο Εσπερινός της εορτής του Οσίου Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη. Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο εορτάζων Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ενώ συγχοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος και Καστορίας κ. Καλλίνικος. Τον θείο...
26 Ιουνίου, 2022 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 5:32

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στον Εσπερινό ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Γρεβενών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης στον Εσπερινό ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Γρεβενών

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τελέστηκε το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, ο Εσπερινός της εορτής του Οσίου Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο εορτάζων Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ενώ συγχοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος και Καστορίας κ. Καλλίνικος.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Καστορίας αναφερθείς στην οσιακή βιοτή του εορταζομένου Αγίου, ενώ ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ ευχαρίστησε, προ της απολύσεως, τους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς που υποβλήθηκαν στον κόπο και προσήλθαν στην πόλη των Γρεβενών για να τιμήσουν τον Όσιο Δαβίδ και τον φέροντα το όνομα του Αγίου, ενώ παρεκάλεσε όλους τους πιστούς να τον ενθυμούνται καθημερινά στις προσευχές τους, ώστε να τον ενισχύει ο Άγιος Τριαδικός Θεός στη διαποίμανση της Μητροπόλεως του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων