07/07/2022 07/07/2022 Η πρόεδρος Εριφύλη Καλογεροπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Ελένη Δημητρίου και Ερασμία Μαρκοπούλου, του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο για μια συνάντηση γνωριμίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και εγκάρδιο κλίμα. Τα μέλη του ΔΣ ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο...
07 Ιουλίου, 2022 - 20:53
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2022 - 21:25

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας στον Μητροπολίτη Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας στον Μητροπολίτη Ιερώνυμο

Η πρόεδρος Εριφύλη Καλογεροπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Ελένη Δημητρίου και Ερασμία Μαρκοπούλου, του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο για μια συνάντηση γνωριμίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και εγκάρδιο κλίμα. Τα μέλη του ΔΣ ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για τον τρόπο λειτουργίας και τις δράσεις του συλλόγου καθώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των ατόμων με αυτισμό.

Με μεγάλη έκπληξη διεπίστωσαν ότι ο Σεβασμιώτατος γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν τις οικογένειες των ατόμων με αυτισμό και την ανάγκη υποστήριξης τους, για να αποδεχθούν την ιδιαιτερότητα του παιδιού τους, ώστε να ξεπερνούν τις καθημερινές προκλήσεις.

Ο Σεβασμιώτατος, τέλος, ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της προέδρου να επισκεφθεί και να γνωρίσει τις δομές του συλλόγου, καθώς, επίσης, συζητήθηκε και η δυνατότητα μελλοντικής συνεργασίας για την ευαισθητοποίηση της κοινότητας και την καταπολέμηση του στίγματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων