26/11/2022 26/11/2022 Παραμονή το απόγευμα της εορτής του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου. Στην ακολουθία του εσπερινού μετείχαν οι υπάλληλοι των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήριος Βούλγαρης και...
26 Νοεμβρίου, 2022 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2022 - 11:45

Οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων τίμησαν τον Άγιο Στυλιανό

Διαδώστε:
Οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων τίμησαν τον Άγιο Στυλιανό

Παραμονή το απόγευμα της εορτής του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Στην ακολουθία του εσπερινού μετείχαν οι υπάλληλοι των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήριος Βούλγαρης και η Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος αναφερόμενος στην εορτή του προστάτη του νηπίων μίλησε για την ιδιότητα του παιδαγωγού, τονίζοντας την σημασία του ως λειτουργήματος και όχι ως επαγγέλματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων