18/09/2019 18/09/2019 Τον Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λεμεσού κ. Αθανάσιος και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Πραγματοποιήθηκε μία ευχάριστη και πνευματική συνάντηση, καθώς ο Πανιερώτατος κ. Αθανάσιος φρόντισε με το μειλίχιο και γαλήνιο ύφος αλλά ταυτόχρονα με το πνευματικό ανάστημα του να προσφέρει και να ενισχύσει όλους...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:09
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2019 - 22:03

Οι Μητρ. Λεμεσού και Καλαμαριάς επισκέφθηκαν την Ι.Μ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Οι Μητρ. Λεμεσού και Καλαμαριάς επισκέφθηκαν την Ι.Μ. Λαρίσης

Τον Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λεμεσού κ. Αθανάσιος και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Πραγματοποιήθηκε μία ευχάριστη και πνευματική συνάντηση, καθώς ο Πανιερώτατος κ. Αθανάσιος φρόντισε με το μειλίχιο και γαλήνιο ύφος αλλά ταυτόχρονα με το πνευματικό ανάστημα του να προσφέρει και να ενισχύσει όλους τους συνδαιτημόνες με λόγους αγαθούς.

Ο οικείος Ποιμενάρχης ευχαρίστησε αμφοτέρους τους Αρχιερείς για την επίσκεψη και τους προσκάλεσε σύντομα να επισκεφθούν και πάλι την πόλη του Αγίου Αχιλλίου ώστε να τελέσουν όλοι μαζί την Ευχαριστιακή Σύναξη και να ευλογήσουν τον πιστό λαό της Λάρισας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων