17/01/2020 17/01/2020 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Λαρίσης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, ανήμερα της εορτής του Μεγάλου Αγίου. Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης στο κήρυγμα του μίλησε για την ασκητικότητα του Αγίου, την ταπείνωση, την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια του, σταθείς ιδιαίτερα στον επίμονο και επίπονο αγώνα του για να αντιμετωπίσει τους αμέτρητους πειρασμούς του...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2020 - 11:52

Πάτερ Αντώνιε, Της Ερήμου Γέγονας Οικιστής…

Διαδώστε:
Πάτερ Αντώνιε, Της Ερήμου Γέγονας Οικιστής…

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Λαρίσης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, ανήμερα της εορτής του Μεγάλου Αγίου.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης στο κήρυγμα του μίλησε για την ασκητικότητα του Αγίου, την ταπείνωση, την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια του, σταθείς ιδιαίτερα στον επίμονο και επίπονο αγώνα του για να αντιμετωπίσει τους αμέτρητους πειρασμούς του διαβόλου.

Περαίνοντας τον λόγο του, κάλεσε όλους τους πιστούς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αγίου Αντωνίου και να αντιμετωπίζουν τους πειρασμούς πρώτα της όποιας εξουσίας και να νοηματοδοτούν τη θέση τους με έργα προσφοράς και όχι απαιτήσεων, θυσίας και όχι διεκδικήσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων