04/01/2022 04/01/2022 Πανηγυρίζει την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου ο Ιερός Ναός του Τιμίου Προδρόμου στον Τύρναβο.  Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου δημοσιοποίησε το πρόγραμμα των λατρευτικών Ακολουθιών. Το πρόγραμμα των λατρευτικών Ακολουθιών έχει ως εξής: Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου (Θεοφάνεια) το πρωί: Όρθρος και Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων. Το...
04 Ιανουαρίου, 2022 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2022 - 14:55

Πρόγραμμα Λατρευτικών Ακολουθιών Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Τυρνάβου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα Λατρευτικών Ακολουθιών Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Τυρνάβου

Πανηγυρίζει την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου ο Ιερός Ναός του Τιμίου Προδρόμου στον Τύρναβο.  Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου δημοσιοποίησε το πρόγραμμα των λατρευτικών Ακολουθιών.

Το πρόγραμμα των λατρευτικών Ακολουθιών έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου (Θεοφάνεια) το πρωί: Όρθρος και Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων.

Το απόγευμα και ώρα 17:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης κ Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, μετ΄ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, με τη συμμετοχή όλων των Ιερέων της Πόλεως.

Την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 07:00 έως 10:30 π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμήν της Συνάξεως του Τιμίου ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, με τη συμμετοχή όλων των Ιερέων της Πόλεως.

Το Απόγευμα και ώρα 17:00 μ.μ.: Μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.
Σε όλες, τις ιερές ακολουθίες θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά του κορονοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων