18/04/2019 18/04/2019 Την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης, για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών της πόλεως μας. Ο Σεβασμιώτατος, με απλό τρόπο, μίλησε στα μικρά παιδάκια κάνοντας τους ερωτήσεις για το Άγιον Πάσχα και τη θυσία του Χριστού μας, ενώ εκείνα με την παιδική...
18 Απριλίου, 2019 - 18:21

Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία για τα μικρά παιδιά τέλεσε ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία για τα μικρά παιδιά τέλεσε ο Μητρ. Λαρίσης

Την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης, για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών της πόλεως μας. Ο Σεβασμιώτατος, με απλό τρόπο, μίλησε στα μικρά παιδάκια κάνοντας τους ερωτήσεις για το Άγιον Πάσχα και τη θυσία του Χριστού μας, ενώ εκείνα με την παιδική αθωότητα και τον αυθορμητισμό τους απαντούσαν με τη δύναμη της ψυχής τους και την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει την ηλικία τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων