11/06/2019 11/06/2019 Στο παρεκκλήσιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης, το οποίο τιμάται στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, Αρχιεπίσκοπο Κριμαίας και Συμφερουπόλεως, χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στα πολλαπλά μηνύματα τα οποία πρέπει να αντλούμε από την βιοτή του Αγίου, ενώ παράλληλα έκανε ιδιαίτερη μνεία στο διοικητικό, ιατρικό...
11 Ιουνίου, 2019 - 19:39

Στιγμές κατάνυξης στο παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου Λαρίσης

Διαδώστε:
Στιγμές κατάνυξης στο παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου Λαρίσης

Στο παρεκκλήσιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης, το οποίο τιμάται στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, Αρχιεπίσκοπο Κριμαίας και Συμφερουπόλεως, χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στα πολλαπλά μηνύματα τα οποία πρέπει να αντλούμε από την βιοτή του Αγίου, ενώ παράλληλα έκανε ιδιαίτερη μνεία στο διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος και ευχήθηκε σύντομα όλοι οι ασθενείς και οι συγγενείς τους να επιστρέψουν υγιείς στα σπίτια τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων