20/07/2019 20/07/2019     Στις 21 και 22 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα μεταβεί στη Χίο για να συμμετάσχει στους εορτασμούς της πολιούχου της νήσου, Αγίας Μαρκέλλης της Χιοπολίτιδος, κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου. Ακολούθως, στις 22 και 23 Ιουλίου θα μεταβεί στο νησί της Μεγαλόχαρης, στην...
20 Ιουλίου, 2019 - 14:39

Στην Χίο και στην Τήνο ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Στην Χίο και στην Τήνο ο Μητρ. Λαρίσης

    Στις 21 και 22 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα μεταβεί στη Χίο για να συμμετάσχει στους εορτασμούς της πολιούχου της νήσου, Αγίας Μαρκέλλης της Χιοπολίτιδος, κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

Ακολούθως, στις 22 και 23 Ιουλίου θα μεταβεί στο νησί της Μεγαλόχαρης, στην Τήνο, για να λάβει μέρος στον διήμερο εορτασμό του οράματος της Αγίας Πελαγίας της Τηνίας, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων