12/02/2019 12/02/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2019. Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνάντηση τους, η οποία έγινε στην έδρα του Δήμου στη Νίκαια Λαρίσης, συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν δράσεις και...
12 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:41

Στο Δήμο Κιλελέρ ο Μητρ.Λαρίσης

Διαδώστε:
Στο Δήμο Κιλελέρ ο Μητρ.Λαρίσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2019. Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνάντηση τους, η οποία έγινε στην έδρα του Δήμου στη Νίκαια Λαρίσης, συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν δράσεις και συνεργασίες Δήμου-Μητρόπολης, καθώς ο Δήμος Κιλελέρ είναι ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους που ανήκουν στη Μητροπολιτική περιφέρεια της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων