04/04/2019 04/04/2019 Την Τετάρτη 3 Απριλίου, το μεσημέρι, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων του, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα ευθυνοφόρα καθήκοντά του και του προσέφερε μία εικόνα των Αγίων Αχιλλίου...
04 Απριλίου, 2019 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2019 - 13:09

Στον Μητρ. Λαρίσης ο Διοικητής της 110 ΠΜ

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Λαρίσης ο Διοικητής της 110 ΠΜ

Την Τετάρτη 3 Απριλίου, το μεσημέρι, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων του, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα ευθυνοφόρα καθήκοντά του και του προσέφερε μία εικόνα των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος, Αρχιεπισκόπων Λάρισης. Ο Διοικητής με τη σειρά, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τις ευχές του και του προσέφερε ένα μεταλλικό δίσκο με το έμβλημα της 110 Πτέρυγας Μάχης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων