26/01/2021 26/01/2021 Στο Δημαρχείο της πόλεως μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να παραλάβει επισήμως από τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη το έγγραφο της μεταδημότευσης του. Ο Σεβασμιώτατος, από την ημέρα της ενθρονίσεως του στην πόλη, και κατά τη διάρκεια της αντιφώνησης του προς τον Δήμαρχο Λαρισαίων στην Κεντρική Πλατεία, είχε εκφράσει...
26 Ιανουαρίου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 19:47

Συγκινημένος που και τυπικά ανήκει στην πόλη που αγαπά

Διαδώστε:
Συγκινημένος που και τυπικά ανήκει στην πόλη που αγαπά

Στο Δημαρχείο της πόλεως μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος προκειμένου να παραλάβει επισήμως από τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη το έγγραφο της μεταδημότευσης του.

Ο Σεβασμιώτατος, από την ημέρα της ενθρονίσεως του στην πόλη, και κατά τη διάρκεια της αντιφώνησης του προς τον Δήμαρχο Λαρισαίων στην Κεντρική Πλατεία, είχε εκφράσει την επιθυμία αυτή, ενώ την αίτηση του την υπέγραψε στην πρώτη του εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την επίδοση του εγγράφου και εξέφρασε την συγκίνησή του που και τυπικά πλέον, ανήκει στην πόλη που αγαπά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων