29/03/2023 29/03/2023 Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου πραγματοποιήθηκε η Σύναξη των νέων Εκκλησιαστικών Συμβουλίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Συκουρίου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, ευχήθηκε για τη διακονία που ανέλαβαν, ανέφερε τη σπουδαιότητα του έργου του εκκλησιαστικού επιτρόπου, μίλησε για την ενότητα,...
29 Μαρτίου, 2023 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 10:01

Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων Αρχιερατικής Περιφέρειας Συκουρίου

Διαδώστε:
Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων Αρχιερατικής Περιφέρειας Συκουρίου

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου πραγματοποιήθηκε η Σύναξη των νέων Εκκλησιαστικών Συμβουλίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Συκουρίου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, ευχήθηκε για τη διακονία που ανέλαβαν, ανέφερε τη σπουδαιότητα του έργου του εκκλησιαστικού επιτρόπου, μίλησε για την ενότητα, τη σύμπνοια και την καλή συνεργασία που πρέπει να υπάρχει με τον Επίσκοπο και τους Ιερείς και ευχήθηκε στους Προέδρους και στα Μέλη να έχουν μία ευλογημένη διακονία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων