03/04/2019 03/04/2019 Στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. συναυλία θρησκευτικής μουσικής στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.Στη συναυλία θα λάβουν μέρος:* Η χορωδία Δημοτικού Σχολείου Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Νικολάου Στ. Ευθυμιάδη, ενώ στο...
03 Απριλίου, 2019 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2019 - 13:33

Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής στη Μητρ.Λαρίσης

Διαδώστε:
Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής στη Μητρ.Λαρίσης
Στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. συναυλία θρησκευτικής μουσικής στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.Στη συναυλία θα λάβουν μέρος:* Η χορωδία Δημοτικού Σχολείου Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Νικολάου Στ. Ευθυμιάδη, ενώ στο πιάνο θα συνοδεύει η μουσικός κα. Ιωάννα Αρεβύθη.

* Η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων «Ελπίδα» από τη Θεσσαλονίκη, υπό τη διεύθυνση της διδας Φοίβης Μυτιληναίου.

* Η παιδική χορωδία «Μusicarte» από την Ελασσόνα, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κου Κωνσταντίνου Μάτη, ενώ στο πιάνο θα συνοδέψει η κα. Εφη Φαρμάκη.

* Ο βυζαντινός Χορός του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, με χοράρχη τον κ. Αθανάσιο Παναγούλη.

Τα φωνητικά σύνολα θα ερμηνεύσουν θρησκευτικό πρόγραμμα σε μια κατανυκτική συναυλία, γεμάτη αρμονία και πνευματικότητα, στο πνεύμα της Μεγάλης Σαρακοστής και της προετοιμασίας για το Θείο Πάθος και την Ανάσταση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων