28/09/2021 28/09/2021 Συνέδριο με θέμα “Το μαρτύριο του αίματος – Πνευματική κορύφωση του αγώνα του Γένους”, διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, στις 6:00 μ.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Λάρισα. Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Δρ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης – Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων, ο Δρ. Ιωάννης Πολέμης – Καθηγητής Φιλοσοφικής...
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 13:33

Συνέδριο για τους μάρτυρες του 1821 διοργανώνει η Μητρόπολη Λαρίσης

Διαδώστε:
Συνέδριο για τους μάρτυρες του 1821 διοργανώνει η Μητρόπολη Λαρίσης

Συνέδριο με θέμα “Το μαρτύριο του αίματος – Πνευματική κορύφωση του αγώνα του Γένους”, διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, στις 6:00 μ.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Δρ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης – Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων, ο Δρ. Ιωάννης Πολέμης – Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, ο Δρ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδης – Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Αθηνών και ο Δρ. Ευστάθιος Λιανός – Λιάντης – Επίκουρος Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Αθηνών. Τον συντονισμό του συνεδρίου θα κάνει ο Καθηγητής Αγιολογίας, Δρ. Σωτήριος Μπαλατσούκας. 

Επίσης, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Προϊστάμενος Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως κ. Γεώργιος Δοδοντσάκης, η Προϊσταμένη Α\θμιαςΕκπαιδεύσεως κ. Αικατερίνη Καραγιώργου και η Προϊσταμένη Β/θμιας Εκπαιδεύσεως κ. Βασιλική Ζιάκα. 

Τέλος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι μαθητές που πρώτευσαν στους μαθητικούς διαγωνισμούς με θέμα: “200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων